آخرین اخبار : 

خورشت کدو سبز

کدو سبز” دارای ارزش غذایی بسیاری بوده و دارای خواص ضد پیری بوده و درمان بسیاری از بیماریهاست و همچنین موثر برای لاغری.

مواد لازم برای ۳ نفر

گوشت گوسفندی      ۳۰۰ گرم

کدو سبز                ۳ عدد متوسط

سیر                     ۲ حبه

پیاز                      ۲عدد متوسط

گوجه فرنگی          ۳ عدد

رب گوجه               ۲ ق غ

نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه کاری   به میزان لازم

خورشت کدو سبز

طرز تهیه

  • ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید. سیر را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. 
  • گوشت را به صورت مربع های کوچک خرد کنید و داخل مواد بریزید و با کمی زردچوبه تفت دهید. 
  • گوجه
    فرنگی ها را ریز خرد کنید و بعد از اینکه رنگ گوشت کمی تغییر کرد؛ به گوشت
    اضافه کنید. رب گوجه را اضافه کنید و همراه آن بین ۵ تا ۶ لیوان آب را
    داخل قابلمه بریزید.درب آن را ببندید و اجازه دهید گوشت با حرارت پایین
    بپزد. معمولا ۲ ساعت زمان برای پخت گوشت کافی است.
  • در طول پخت گوشت
    می توانید به کدوسبز ها برسید. ابتدا آنها را پوست بگیرید و رویشان نمک
    بپاشید ( گرفتن پوست کدو سلیقه ای است ). بعد از گذشت ۱۰ دقیقه آنها را در
    روغن سرخ کنید. بستگی به سلیقه تان دارد که چقدر بخواهید آنها را سرخ کنید
    اما پیشنهاد می کنیم برای سالم تر ماندن غذا از سرخ کردن زیاد پرهیز کنید.
  • بعد
    از پخت گوشت، نمک و فلفل را به اندازه دلخواه تان اضافه کنید. کدوهای سرخ
    شده را روی آب گوشت بچینید؛ بهتر است خورش را هم نزنید زیرا کدوها له می
    شوند. بعد از ۴۰ دقیقه خورش کدو سبز شما حاضر است می توانید آن را کنار
    برنج میل کنید.


نکات:

استفاده از آبغوره، آبلیمو یا غوره در این خورش بستگی به سلیقه تان دارد؛
اگر دوست دارید خورشت کدو سبز تان طعم ترشی داشته باشد می توانید در مرحله
ای که کدو سبز را به خورش اضافه می کنید از این طعم دهنده ها نیز استفاده
کنید.


(منبع: farhoo.com)
گرداوری :نیو درس