آخرین اخبار : 

طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی

هم اکنون دراین این بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها با طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی بسیار خوشمزه و لذیذ دراین این خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی

خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج ، ازاین خورش های لذیذ سنتی ایرانی است که دراین این مجالس رسمی یکی ازاین بهترین گزینه ها است .

مواد لازم

آلو جنگلی ۳۰۰ گرم

گوشت مرغ یا گوساله ۵۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

اسفناج ۷۰۰ گرم

تره ۳۵۰ گرم

روغن به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا پیاز ها را خرد کرده و سپس سرخ میکنیم .

گوشت های خرد شده را به آن اضافه میکنیم و کمی با هم تفت میدهیم .

وقتی گوشت واکنش رنگ داد ، ۲ پیمانه آب به مواد اضافه میکنیم .

حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم گوشت بپزد .

اسفناج و تره را پس ازاین شستن خرد مکنیم و روی شعله میگذاریم تا آب آنها کمی تبخیر شود .

مقداری روغن به سبزی اضافه میکنیم و کمی بعد آلو و نمک و فلفل را نیز اضافه میکنیم .

پس ازاین سرخ شدن سبزی ، آن را به گوشت اضافه میکنیم و میگذاریم خورش خوب جا بیفتد .

میتوانید به عنوان چاشنی ازاین آبلیمو یا لیمو عمانی نیز استفاده کنید .

همچنین به شما کاربران گرامی پیشنهاد میکنیم دراین این فارسی ها بخوانید :

طرز تهیه خورش کنگر با گوشت


منبع:farsiha.ir
گرداوری :نیو درس